Reduceri!

Globuri 3D steluță

12.00 lei

  • Frumusețe naturală: Fiecare glob de Crăciun din lemn este realizată din lemn de înaltă calitate, din surse durabile, evidențiind granulația și textura naturală. Variațiile subtile ale lemnului adaugă o notă rustică, creând un ornament unic pentru bradul tău.
  • Modele pictate manual: artizanii noștri pictează manual cu atenție modele complicate pe fiecare ornament, surprinzând esența sezonului de sărbători. De la fulgi de zăpadă clasici la scene de iarnă capricioase, globurile noastre de Crăciun din lemn prezintă frumusețea măiestriei tradiționale.
  • Durabile și atemporale: Construite pentru a dura, aceste ornamente din lemn sunt durabile și concepute pentru ani de zile de bucurie. Atractia atemporală a lemnului asigură că bradul tău de Crăciun păstrează un farmec clasic și de durată.
  • Decorare versatilă: Tonurile neutre ale globului de Crăciun din lemn o fac o completare versatilă pentru orice schemă de culori sau temă de decorare. Se amestecă și se potrivesc cu alte ornamente pentru un aspect personalizat și coeziv.
  • Perfect pentru cadouri: Împărtășește bucuria sezonului cu prietenii și familia dându-le aceste ornamente rafinate din lemn. Fiecare ornament vine frumos ambalat, gata pentru a fi oferit ca un cadou de Crăciun atent și atemporal.

10 în stoc

SKU: GB-03 Categorie:

Descriere

Un plus unic și fermecător pentru decorul de sărbători, care îmbină perfect eleganța rustică cu veselia festivă. Realizate cu precizie și atenție la detalii, aceste ornamente din lemn pictate manual aduc o notă de natură bradului tău de Crăciun, ieșind evidență prin căldură și caracter.

Informații suplimentare

Greutate0.1 kg
Dimensiuni12 × 10 × 0.2 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.