Reduceri!

Decoratiune iluminata brad

40.00 lei

Iluminați-vă sezonul sărbătorilor cu amestecul perfect de farmec rustic și eleganță modernă cu decorațiunile noastre din lemn cu iluminare LED. Aceste piese realizate manual combină perfect căldura lemnului cu strălucirea magică a luminilor LED pentru a crea o ambianță festivă în casa ta. Explorați colecția noastră pentru a descoperi o armonie intre design inspirat de natură și tehnologie de ultimă oră.

10 în stoc

SKU: DC-01 Categorie:

Descriere

  • Frumusețe naturală: Fiecare decoratiune de Crăciun din lemn este realizată din lemn de înaltă calitate, din surse durabile, evidențiind granulația și textura naturală. Variațiile subtile ale lemnului adaugă o notă rustică, creând un ornament unic pentru bradul tău.
  • Modele pictate manual: artizanii noștri pictează manual cu atenție modele complicate pe fiecare ornament, surprinzând esența sezonului de sărbători. De la fulgi de zăpadă clasici la scene de iarnă capricioase, decoratiunile noastre de Crăciun din lemn prezintă frumusețea măiestriei tradiționale.
  • Durabile și atemporale: Construite pentru a dura, aceste ornamente din lemn sunt durabile și concepute pentru ani de zile de bucurie. 
  • Decorare versatilă: Tonurile neutre ale globului de Crăciun din lemn o fac o completare versatilă pentru orice schemă de culori sau temă de decorare. Se amestecă și se potrivesc cu alte ornamente pentru un aspect personalizat și coeziv.
  • Perfect pentru cadouri: Împărtășește bucuria sezonului cu prietenii și familia dându-le aceste ornamente rafinate din lemn. Fiecare ornament vine frumos ambalat, gata pentru a fi oferit ca un cadou de Crăciun atent și atemporal.
  • Bateriile nu sunt incluse!

 

 

Informații suplimentare

Greutate0.2 kg
Dimensiuni30 × 20 × 5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.